Spring naar hoofd-inhoud

SHS-pees

De SHS pees laat het aanbrengen van de Schroefloze-Dakstokken-Bevestigingen toe. Zo kunnen wij het gebruik van ogen en vijzen vermeiden. Wij gebruiken ook de SHS-pees voor de bevestiging van een binnenhemel (in optie)

Grip Stop

Wij hebben bij alle tenten van het gamma CaraVilla de klassieke ringen met schroef om de telescopische stokken op te spannen vervangen door het systeem GripStop. Deze spanning op de buizen is zeker, zonder de stok, zijn gegalvaniseerde bescherming en zijn afwerkingslak te beschadigen. De behandeling van de GripStop gedurende de plaatsing gebeurt eenvoudig.

Hoezen in de petluifel

De hoezen in de petluifel zijn gebruikt met alle stokken bijgeleverd met de tent (luifelspanstok). Ze verhogen de stabiliteit en de opspanning van het dak en verlenen uw voortent een rustige stand tegen alle weer.

Press&Klick-systeem

Met het Press&kliksysteem wordt snel en eenvoudig opening en sluiting van verbinding van de deur en de vensterluiken.

Dubbele slikrand

Dubbele slikrand bedoelt een binnen en een buiten geweven liggende flap. De buitenflap verstopt de tent opspanning. Op de binnenflap is het mogelijk om het grondzeil of ander bekleding te leggen. Het verhoogt zo de dichtheid aan de grond.

Stormbanden

Er bestaan verschillende wijze om stormbanden te plaatsen. Wij hebben gekozen voor het steekgesp-systeem om de schaden aan het dak te vermijden en ook voor zijn eenvoudige behandeling. Alle CaraVilla tenten zijn beschikken over twee clip’s , de vrijstaande tenten zijn voorzien met 4 clip’s.

Bescherming voor nokventilatie

De hoge ventilatie is een geforceerde verluchting. Daarom is het beter om altijd open te blijven. Toch zijn er momenten dat de binnenruimte door de wind moet beschermd worden. Standaard is de ventilatie voorzien met luiken die gesloten worden door een kletterband.

Aero hoekstuk

De silhouetten van de caravan talrijk. Een voorkant een beetje schuin of echt hellend is niet meer zeldzaam. Wij maken onze tenten in de gamma CaraVilla standaard met het aero hoekstuk. Hiermee is het mogelijk, zelf met een caravan voorkant echt hellend , om de rechtse zijkant van de tent perfect verticaal op te stellen. Een slechte opspanning van de tent wordt zo vermeden.

Daknaden bescherming

De naden van het dak zijn onder verschillende invloeden, kracht van opspanning, vochtigheid, UV-stralen en de aangenaaide gevel. Deze naden zijn standaard door een gelaste pvc band beschermd.

Basis van stabiliteit

de basisframe en eveneens de bijkomende stokken van de basis zijn voor de gamma CaraVilla automatisch in gegalvaniseerd staal met diameter 32x1,5/28x1 mm

Regengootpees

Alle voortenten met een petluifel vooraan of zonder petluifel zijn op de beide zijkanten voorzien met een pees voor regengoten.

3-voudig venster

De combinatie van gaas/helderfolie en klare folie flap biedt een optimale zicht bij elk weer. De folie flap beschermt het gaas tegen tocht, de verduistering in geweven pvc beschermt tegen indiscrete blikken.

Klittenbandkanalen

Hoe meer wordt het tentdoek aan de frame verbonden hoe beter wordt de tent stabieler tegen wind en slechte weer. Standaard is er een lang klittenbandkanaal in het dak. In optie kunnen meerdere klittenbandkanalen besteld worden.

Luifelspanstokken

Alle tenten met petluifel vooraan of met rondomdak zijn in serie met luifelspanstokken uitgerust.

Vario afspanning

Tussen de twee slikranden bevindt zich de G.STO vario afspanning. Dat biedt u een heel groot voordeel aan, u kan de toestand van de opspanningspunten kiezen in functie van de grond. Een echt flexibel systeem.

Deuren oprolbaar

Standaard met de basis uitrusting van uw CaraVilla Tent hebben wij een oprolbare deur voorzien. Wij bevelen deze uitvoering want ze is eenvoudig te behandelen en het risico om schaden te veroorzaken zijn minimaal.

Tent-frame tunnelzomen

Optimale verbinding tussen tent en frame.

Venster met PVC verduistering

Alle vensters in de voor- en zijwanden zijn met afsluitbare pvc verduisteringen uitgerust.

Vensterluiken

De rijke confectie van de CaraVilla-voortenten herkennen wij ook aan de venster kap. Zo vinden de opgerolde luiken en deuren een beschutte en onzichtbare plaats.

Verandamogelijkheid bij alle segmenten

Alle individuele segmenten laten zich door de opening van de hoofdritsen in een veranda omtoveren. Met weinig handgrepen verandert u uw voortent in een luchtige veranda.

Ritssluiting

Ritsen zijn slijtbaar. Wij gebruiken uitsluitend ritsen van grote merken. Alle ritsen van de segmenten zijn beschermd met overlappende banden tegen vuil en UV-stralen.

Stormlussen buiten

Op alle voortenten van het gamma CaraVilla hebben wij standaard stormlussen voorzien. Wij kunnen ze met een eindeloze draad in geval van nood vastmaken. In combinatie met een stormpakket, binnen opgebouwd, wordt uw tent nog sterker tegen wind en slechte weer.

Dubbel gordijnrails

Wij rusten alle voortenten van het gamma CaraVilla standaard met een dubbele gordijnenrail ( pvc pees) uit. Daarmee kunt u in de toekomst bovenop de geleverde ondoorzichtige gordijnen een andere store bij hangen.

Gordijnenstof

U kunt vrij kiezen de gordijnen tussen 7 verschillende dessins

Disselhoes

Wij denken niet alleen aan uw tent. Met elke CaraVilla voortent krijgt u gratis een hoogwaardige disselhoes in PVC op de beide kanten gecoat.