Spring naar hoofd-inhoud

Wij vervaardigen op maat voor HOBBY Landhaus en mobilhomes

Het huis op wielen! Deze caravan HOBBY Landhaus is ongeëvenaard op de markt. Een klassieker met zijn onvergelijkbaar buitenaspect en zijn reuze binnen levensruimte. De bijzonder vorm van het dak van deze buitengewoon caravan eist een individuele aanpassing van de voortent. Dit geldt ook voor een ander type, de mobilhomes.

GÜSTO verwezenlijkt volgens uw eisen en uw wensen! Zo zal u prachtige dagen in openlucht doorbrengen bij uw HOBBY Landhaus of bij uw mobilhome. Dankzij uw voortent op maat laat het in een « individueel verblijf« zich omzetten. Met zijn levenssfeer, zijn opbergingsruimtes en zijn totale gepersonaliseerde geest. Maak u reeds klaar voor de curieuze en jaloerse blikken van de buren. Dat telt ook voor ander mobilhomes.

Vaarwel standaard voortent! Hoera de voortent op maat voor HOBBY Landhaus!

De specifieke vorm van het model HOBBY Landhaus laat ons denken aan een gezellig landhuisje. Niettemin de speciale overgang van het dak naar de zijwanden eist een ingewikkelde en perfect op maat realisatie van de voortent. De serie-tenten komen hiervoor niet in aanmerking. Indien u iets deftig wil opbouwen moet u absoluut opteren voor een voortent in de gamma’s CaraVilla of CaraHome. Wij kunnen dat perfect realiseren op maat van uw caravan. En zo de vorm van de caravan volgen, enkel mogelijk met een puntdak. Het visueel aspect zal nog harmonieuzer zijn.

De voortenten CaraVilla fascineren met hun reuze mogelijkheid in keuzen. Kleur, segmenten en dakvorm zijn vrij te kiezen. De fabricatie op maat is voor ons! Ofwel een volledige tent ofwel een deeltent met of zonder dakverlenging : zonder meerprijs passen wij uw droomtent aan uw HOBBY Landhaus aan. Ons meesterwerk CaraVilla en de voortenten uit het gamma CaraHome bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor een tentdiepte tot 350 cm en nog veel meer opties om van te dromen.

Voor alle complete voortenten voor HOBBY Landhaus tot bouwjaar 2011, wordt de prijs toegepast met de maat 22.

  • De complete voortent voor HOBBY Landhaus vanaf bouwjaar 2012 stemt de maat 17 overeen.
  • Voor de deeltenten houden wij rekening met de gewenste grondmaten.
  • Voor de oudere HOBBY Landhaus is de prijs op aanvraag.
  • U zal nog meer inlichtingen en opties vinden op pagina uitrusting.

Plan nu uw droomtent

Onze hoogwaardige GÜSTO caravanvoortenten kan u op de innovante 3D-Configurator individueel samenstellen. U beslist en wij vervaardigen in onze voortentmanufactuur uw caravanvoortent.

Nu te configureren

5 jaar zorgeloos garantie

Wij vertrouwen zo hard in de kwaliteit van onze producten dat wij een 5-jarige GÜSTO waarborg op al onze tenten geven.

Uw GÜSTO Team

Bij vragen kunt u telefonisch bereiken. Graag helpen wij u verder voor uw vragen op nummer
+32 (2) 808 38 44

Tentdiepte

Wij realiseren uw droomtent volgens uw behoeften en perfect aangepast aan uw caravan. Tentdiepten van 240 cm tot 350 cm is geen probleem voor ons.

Toebehoren

Onze toebehoren maken de camping lichter.
Meer lezen

GÜSTO basisuitrusting

Om het even welke dakvorm, segment of kleur u kiest, uw voortent bekomt een basisuitrusting waardoor u van een waarde volle rustige vakantie kan genieten.