Spring naar hoofd-inhoud

Uw GÜSTO tentherstelling

Bij aankoop van een GÜSTO-voortent krijgt u 5 jaar zorgeloze garantie. Rondom zorgeloos kunt u genieten van de geneugten van uw tent en vakantie: zonder enige maren of maren. Natuurlijk is de klantenservice zonder compromissen. Voortijdige schade aan het materiaal, het originele tentframe of de naden zijn gegarandeerd gegarandeerd - geschikt gebruik voorzien. De klant is koning en uw tevredenheid is onze motivatie. Als een reparatie nodig is, ontvangt u de kwaliteit "Made in Germany".

In elk geval biedt GÜSTO u ook een hooggekwalificeerde tentreparatieservice. Heeft u schade aan uw voortent? Zijn er in de loop van de tijd verwondingen ontstaan ​​tijdens lange missies? Of misschien wil je iets veranderen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag vooraf een kostenraming en bijvoorbeeld ook in verband met verzekeringsschade.

De reparatieperiode is meestal twee weken buiten het seizoen. Tijdens het seizoen kan het om begrijpelijke redenen veel langer zijn. Wij vragen u daarom om contact met ons op te nemen met uw verzoek om een ​​tentreparatie indien mogelijk in de maanden augustus tot december.

Spoedreparaties zijn natuurlijk altijd mogelijk op afspraak. Omdat hier de maximale reparatietijd meestal veel korter is.

Praat met ons. We kijken ernaar uit om u ook in dit belangrijke servicesegment te helpen.