Spring naar hoofd-inhoud

Veelgestelde vragen

Waar zijn de voortenten GÜSTO vervaardigd?

GÜSTO tenten zijn volledig gemaakt in onze werkplaats in Stolzenau (Niedersachsen) – van snit tot eindmontage.
 

Hebben jullie een toonzaal in de werkplaats in Stolzenau?

Nee, wij hebben geen tentoonstelling bij ons. Veel verdelers van GÜSTO hebben wel een showroommodel opgebouwd, deze zijn op onze “verdelerskaart “te vinden en in geel gemarkeerd. Bezoek onze verdelerslijst en zie met hun als ze ja of niet een Güsto-tent in de showroom hebben. Indien ze geen opgebouwde tent hebben, bezitten ze tenminste monster voor de kleuren en materiaal.
 

Hoe moet ik mijn caravan opmeten?

Meet aub uw omloopmaat, de lengte van de gevel en van de vloer op volgens onze eenvoudige aanleidingen.
 

Wat bedoelt CaraVilla?

CaraVilla is de Premium-tentklasse van GÜSTO. CaraVilla-tent is erkenbaar door een bijzondere hoge kwaliteit, echt precies aangepast aan de caravan en veel individueel uitvoeringsmogelijkheden door de klant gekozen.
 

Wat bedoelt CaraHome?

CaraHome is de komfort-tentklasse van GÜSTO. CaraHome-tent is erkenbaar door enveneens zijn hoge kwaliteit en zijn precisie. Er zijn toch minder kleuren en segmenten te kiezen tegen de gamma CaraVilla.  Enkele opties van het Plusprogramma zijn niet mogelijk bij CaraHome.

Is er een leveringstermijn?

Dat hangt van het model van tent af, die u wenst te bestellen. De GÜSTO voortenten zijn maar gemaakt speciaal na het ontvangen van uw eisen en wensen. Vraag dan individueel de leveringstermijn aan.
 

Kan ik in mijn bestelling speciale wensen aangeven?

Natuurlijk. In de CaraVilla-uitvoeringslinie kan u b.v. de kleur of de aard en toestand van de segmenten kosteloos afwijken van de afbeelding van de catalogus.  Tegen meerprijs kan u ook b.v. een regengootpees aannaaien of langere slikranden bestellen. Aarzel niet, ons te vragen, wij vervullen ook buitengewone wensen. Ook in de CaraHome-uitvoeringslinie kunnen wij extra wensen aanpassen zoals b.v. een diepteverandering. Stel daarvoor uw vragen bij ons of bij uw verdeler.
 

Wat bevat de levering van een tent?

De levering hangt van de tentklasse af. Bij CaraHome en CaraVilla zijn in elk geval bij de stokken en de tent ook een tochtstrook, een wielflap uit versterkte pvc, een disselhoes, afspanmateriaal en gordijnen voor de voorwand inbegrepen. Bij de CaraVilla Tenten zijn ook de gordijnen voor de zijwanden inbegrepen.
 

Kan ik bij u ook stokken alleen bestellen?

Ja, u kan bij ons stokken alleen krijgen. Complete frame kan u ook bij ons kopen enkel voor GÜSTO tent.
 

Maakt u ook herstellingen?

Ja, ook bij tentherstellingen zetten wij ons langjarige vakkennis in en gebruiken kwalitatief hoogwaardig materiaal uit de voortentproductie.
 

Is het ook mogelijk om een levering in buitenland te krijgen?

Voor levering en bestelling wendt u zich tot een gespecialiseerd partner in uw buurt, die zijn ook op onze site te vinden op “verdelers“. 

5 jaar zorgeloos garantie

Wij vertrouwen zo hard in de kwaliteit van onze producten dat wij een 5-jarige GÜSTO waarborg op al onze tenten geven.

Uw GÜSTO Team

Bij vragen kunt u telefonisch bereiken. Graag helpen wij u verder voor uw vragen op nummer
+32 (2) 808 38 44

Kwaliteitszekerheid

Wij gebruiken enkel materialen die vooraf onze beproeving hebben bestaan en u overtuigen hun waarde en geschiktheid.

Toebehoren

Onze toebehoren maken de camping lichter.
Meer lezen