Spring naar hoofd-inhoud

Het exclusief ATRIUM-Pakket voor uw voortent

Helderheid, diepte en adembenemend zicht met het Atrium-Pakket zet u uw CaraVilla-Model om in een uitzonderlijk model. Voor de caravan-fans die het exceptioneel waarderen, heeft Güsto zijn bijzondere uitvoering Atrium-Pakket ontwikkeld.  Boven een aantrekkelijke look bieden wij dat voor een appel en een peer. U geniet van alle uitvoeringen bij de bestelling van het Atrium-Pakket voor een heel attractieve prijs tegenover een bestelling van iedere optie separaat. Vergelijk dat eenvoudig met onze prijslijst.  Kies dan voor het Atrium-Pakket. U zal zou uw CaraVilla voortent in een lichtbron ombouwen.

CaraVilla van zijn mooiste kant – ATRIUM-Pakket voor uw voortent

De diepe vensters schenken een uitzonderlijk gevoel van welzijn en verhogen onmiddellijk de helderheid in de voortent. Het ATRIUM-Pakket is beschikbaar voor alle complete en deeltenten uit het gamma CaraVilla. Het ATRIUM-Pakket in de kleur Tantal bestaat basis met : een deursegment, twee gaasvenstersegmenten en alle andere segmenten zijn galerie-segmenten. Het aantal van deze segmenten is in functie van het type en de maat van uw voortent.

Natuurlijk kan u ook kiezen uit het volledig programma van segmenten van het gamma CaraVilla. Een tochtstrook met ventilatie is inbegrepen in de levering. Bij de opstelling van uw voortent kan u elk segment plaatsen waar u wenst. Geniet van alle mogelijkheden dat wij u bieden, wij maken dan exact de tent volgens uw aanschrift. De galerie-segmenten zijn eveneens apart beschikbaar en in de andere kleuren.  

Plan nu uw droomtent

Onze hoogwaardige GÜSTO caravanvoortenten kan u op de innovante 3D-Configurator individueel samenstellen. U beslist en wij vervaardigen in onze voortentmanufactuur uw caravanvoortent.

Nu te configureren

5 jaar zorgeloos garantie

Wij vertrouwen zo hard in de kwaliteit van onze producten dat wij een 5-jarige GÜSTO waarborg op al onze tenten geven.

Uw GÜSTO Team

Bij vragen kunt u telefonisch bereiken. Graag helpen wij u verder voor uw vragen op nummer
+32 (2) 808 38 44

Tentdiepte

Wij realiseren uw droomtent volgens uw behoeften en perfect aangepast aan uw caravan. Tentdiepten van 240 cm tot 350 cm is geen probleem voor ons.

Kwaliteitszekerheid

Wij gebruiken enkel materialen die vooraf onze beproeving hebben bestaan en u overtuigen hun waarde en geschiktheid.