Spring naar hoofd-inhoud

GÜSTO – topkwaliteit is de som van meerdere details

Passie is menselijk. Bij GÜSTO staan de mensen in het midden van iedere actie. Wanneer u, onze klant, bezit zal nemen van uw voortent na een lang fabricatieproces volgens uw wensen zullen reeds een groot aantal handmanipulaties door onze medewerkers gebeurd zijn.  Tijdens de verschillende stappen en gedurende het werk van onze manufactuur verwezenlijkt door ons hoog gespecialiseerd personneel zal uw voortent reedsin verschillende handen van experten zijn geweest, en dit met nauwkeurige gekozen materiaal, van hoge kwaliteit , en de zeer moderne werkmethodes.

Perfectie en lange traditie

Sinds meer dan 85 jaar maken wij bijGÜSTO Zeltmanufaktur individuele voortenten van hoge nauwkeurigheid en kwaliteit „Made in Germany“ – iedere voortent is uniek. Dat bewijst u dat individualiteit en betaalbare prijzen samen passen. Met passie en competentie doen wij alles om dat het zolang nog blijft duren. Uw GÜSTO voortent van zeer hoge kwaliteit zal u vele jaren tevredenstellen. Geloof ons op ons woord: wij zijn daar voor u vanaf de eerste snit tot de sluiting van de laatste rits.

Voortzetting en vooruitgang

De stichter Friedrich Gustav Günther was tevreden. Sinds de stichting in 1932 zijn er veel zaken veranderd, één ding is toch onveranderd gebleven : GÜSTO ontwikkelt en verwezenlijkt al zijn producten met passie en perfectie. In het begin was de maatschappij gespecialiseerd in de confectie van sport- en vrijetijdskleding en rugzakken maar zeer snel zijn ze overgegaan naar de wereld van de camping en de caravansvoortenten van hoge kwaliteit. De individuele fabricatie staat van het begin in het middenpunt. Dat is maar zo dat wij kunnen perfect aan de wensen van de klanten beantwoorden en een voortent maken 100% zoals in de droom van de klant.

Individualiteit staat over alles bij GÜSTO

Iedere unieke voortent ontstaat uit verschillende discussie met de klant. Het fabricatieproces ontstaat in een groot deel van handwerk en met moderne werkmethodes. Toch gedurende het opzoeken van de ideale voortent, bovenop de klassieke catalogus, bieden wij u een ultramoderne hulp. Met onze voortent konfigurator heeft u de mogelijkheid uw droomvoortent met zijn opties in enkele stappen te bouwen.

De GÜSTO manufactuur heeft van het begin dezelfde weg gevolgd. Zo hebben wij onze naam gemaakt in de sector van voortenten van hoge kwaliteit. Dit was reeds de wens van de stichter  Friedrich Gustav Günther.

5 jaar zorgeloos garantie

Wij vertrouwen zo hard in de kwaliteit van onze producten dat wij een 5-jarige GÜSTO waarborg op al onze tenten geven.

Uw GÜSTO Team

Bij vragen kunt u telefonisch bereiken. Graag helpen wij u verder voor uw vragen op nummer
+32 (2) 808 38 44

Made in Germany

Individueel en op maat geknipt kwaliteitsvoortent “made in Germany”. Elke voortent is uniek.

Tentconfigurator

Onze hoogwaardige Güsto caravanvoortent kunt u nu op de innovatief 3D-configurator individueel samenstellen. U beslist en wij realiseren in onze manufactuur de voortent voor uw caravan.
Meer lezen