Spring naar hoofd-inhoud

Onze aanbevolen toebehoren voor GÜSTO voortent

Talrijke originele tenttoebehoren van de Manufactuur GÜSTO maken uw nieuw en mobiel huis een ronde zaak. Wij bieden u talrijke opties aan, die zijn zelfverstandig ook met elkaar goed te combineren. Tenslotte zal uw tent altijd een indruk geven van uw persoonlijke stijl en zijn effect opleveren. Zonder discussie over individueel comfort en woongevoel.

Wintertent NOVA

Het model van wintertent NOVA is een ideale oplossing voor de vrienden van koude seizoenen en sneeuw. Als weerbescherming of als opbergplaats biedt dit model met zijn verschillende maten altijd de juiste plaats aan. U kan in een korte tijd en met weinig werk het ombouwen in en zonne- en wind beschermend terras, indien u de voorwand oprolt.

 • Maat 1: 200 x 195 cm // Maat 2: 240 x 195 cm // Maat 3: 290 x 195 cm
 • Aan te bouwen aan caravans met een hoogte (kederrail) van 235 – 250 cm.
 • Kompleet uit polyester geweven doek in pvc op de beide kanten, eenvoudig afwasbaar en niet voor rotting vatbaar.
 • 25 x 1 mm staal incl. Aandrukstokken (maat 1 met twee voeten, maat 2 en 3 met 3 voeten)
 • Op beide zijwanden een boog-ingangsdeur met staleffect, vast aangenaaide schuimrubberstroken incl. aandrukstokken voor optimale dichtheid aan de caravan.
 • De levering omvat tent, frame, tochtstrook en wielkastafdekking, gordijnen, afspanmateriaal, opbergzak 
 • Afgedekte ritssluitingen binnen of buiten spanbaar, lip met oogjes, steekgesp voor het aanbrengen van de stormriem (stormriem optioneel).


Zonnedak SUN-AIR-LUX

Met het zonnedak SUN-AIR-LUX kan u iedere voortent GÜSTO met een petluifel in een wonderbaar terras ombouwen. Met weinige handgrepen wordt de SUN-AIR-LUX opgesteld. De verbinding tussen de frame van het zonnedak en van de voortent is met adapters in de petluifel gemaakt. Het zonnedak is aan de frame met tunnelzomen en ritssluitingen vast. De zijwanden zijn in optie (meer prijs), ze worden met ritsen aan het dak verbonden. Dankzij onze verschillende adapters kunnen wij het zonnedak-frame op alle voortent-frame aanpassen, diameter 25 mm en ook diameter 32 mm.

 • Dak kompleet uit polyester geweven doek in pvc op de beide kanten, afwasbaar, rotbestendig.
 • Diepte 240 cm
 • Staal Ø 25 x 1 mm
 • De levering omvat Zonneluifel-tentdoek, frame, afspanmateriaal
 • Wenst u uw zonnedak in een windscherm laten veranderen, daarvoor bieden wij u aan een paar zijkanten met grote folie-venster, eenvoudig om vast te maken aan de zonnedak door een paar ritsen.


Uitbouw

Met een uitbouw maakt u uw voortent groter. De zijwand van de voortent kan blijven en een binnenpanneel worden, om bijvoorbeeld plaats voor fietsen te maken. U kan ook de zijwand wegnemen zo is de uitbouw in de tent geïntegreerd. De erker bevat een deur en een groot verluchtingsvenster, de plaatsing op de voortent is door dubbele pees/profiel mogelijk. We bieden de erker in vier verschillende kleurcombinaties aan; de grootte bedraagt 145 x 230 cm (B x D), de middenhoogte circa 190 cm. Indien u momenteel geen uitbouw wil bestellen, maar als u in de toekomst toch een erker zou willen plaatsen, bestel nu onmiddellijk de twee pezen op de zijwand, later wordt dit werk echt moeillijk.

 • Kleur: licht grijs/donker blauw // Kleurdesign: Saphir PVC.
 • Kleur: betongrijs/grijs graniet // Kleurdesign: Achat PVC, Coffee ACRYL, Vino PVC, Pepper PVC, Rosso PVC
 • Kleur: licht grijs/grijs graniet // Kleurdesign: Curry PVC, Karmin PVC, Marin PVC, Platin PVC
 • Kleur: licht grijs/donker grijs // Kleurdesign: Sunset PVC, Tantal PVC

Zonnescherm boven de deur (CaraVilla)

De deurmarkies beschermt de ingang tegen wind en slecht weer. Dit praktisch toebehoren bestaat in twee kleur varianten (licht grijs en grijs beton). Deze deurmarkies is ook te plaatsen op een bestaande GÜSTO-voortent. Daarvoor moeten wij uw actuele deursegment in onze werkplaats krijgen. Twee opzetstokken en drie spanstokken zorgen ervoor dat de tent stabiel staat, verbinding met de tent vindt plaats door middel van ritssluitingen. De deurzonwering beschikt boven de volant over een keder, waarop een regengoot geschoven kan worden.

Gaasinzetstuk (CaraVilla)

Vanaf nu is er een gaasinzetstuk verkrijgbaar voor de entreedeur. Het gaas beschermt tegen vervelende insecten en cre.ert tegelijkertijd extra ventilatie. De strook aan de onderrand garandeert betrouwbare afdichting. Uiteraard kan het gaasinzetstuk ook worden gecombineerd met het zonnescherm boven de deur.


Schuurtent BOX

Tenttoebehoren, werktuigen en veel anderen, die niet permanent in alle weer buiten zouden blijven, wordt opgebergd en beschermd in een specifieke stabiele schuurtent.  Daarmee heeft u altijd een goede plaats voor alles die niet altijd in u weg zou staan. De gemakkelijke oprolbare ingang is maar een merkpunt, die overtuigende voordelen biedt.

 • Polyesterdoek met pvc-coating aan beide kanten, afwasbaar
 • Voorwand met oprolbare ingang, in de voorwand een afsluitbare nokventilatie, afgedekte risten. Op de 4 dakhoeken voorbereiding aangebracht voor stormbanden, slikbanden met ogen. Kleur lichtgrijs/grijs graniet.
 • Maat: 170 cm x 205 cm (B x D)
 • Hoogte: 180 cm (tegen de kanten) ca 205 cm in het midden.
 • 25 x 1 mm staal

Schuurtent LUXUS AIR

Ook de hoogwaardige zaken, tenttoebehoren en materiaal kunnen bewaard en beschermd worden in de schuurtent Luxus Air gedurende uw verblijf. Ze biedt nog meer plaats en opbergruimte dan hierboven beschreven variant Box en overtuigt eveneens door bijzonder belastbaar materiaal en stevige constructie.

 • Polyesterdoek met pvc-coating aan beide kanten, afwasbaar
 • Voorwand met oprolbare ingang, in de voor- en achterwand afsluitbare nokventilatie, rugwand met groot openstelbaar ventilatievenster. Op de 4 dakhoeken voorbereiding aangebracht voor stormbanden, slikbanden met ogen.
 • Kleur lichtgrijs/taupe grijs
 • Maat: 190 cm x 210 cm (B x d)
 • Hoogte: 180 cm (tegen de kanten), ca 205 cm in het midden.
 • Frame: 25 x 1 mm staal

Tochtstrook met verluchtingen

Dit tochtstrook is bijzonder voorzien voor de 4 seizoen en permanente tenten. Gemaakt uit een zware PVC gecoat op de beide kanten en voorzien met muggengazen uitgerust met afsluitbaar luik. Zo wordt de tent nog beter verlucht en de vorming van condenswater verminderd zelf gedurende uw afwezigheid.

Specifieke tochtstrook en wielflap met verluchting per caravan

Meerdere caravans hebben een uitsparing onder de deur en/of een gebogen profiel over de wielkast. Wij bieden uw aan een specifieke tochtstrook die precies past op uw caravan en bovenop uitgerust met ventilaties.


Binnenhemel

De binnenhemel verhoogt het comfort in de tent en verstopt de stokken van de frame. Het luchtvolume tussen het dak en de binnenhemel is een ideale isolatie en vermindert de condensatievorming. Zo verbetert men het klimaat in de tent. Eenvoudig te plaatsen met SHS-pees en verbindingen op de stokken. De binnenhemel moet natuurlijk op uw voortent passen. Dat bedoelt dat de confectie van de binnenhemel overeenstemt met de snit van uw voortentdak. Met de bestelling geef ons uw precieze gegevens van uw voortent.

Disselhoes

De GÜSTO disselhoes is van ver erkenbaar! Gemaakt in een versterkte pvc, hij beschermt zeker en lang de dissel van uw caravan. Gratis meegeleverd bij de CaraVilla- en CaraHome-tenten.

Stokspanner

De stabiliteit van uw voortent hangt af van zijn correcte opbouw. Daarom is het heel belangrijk om de tent perfect op te spannen. Met onze stokspanner kan u gemakkelijk en snel de tent perfect opspannen.

Tassen

 • Tent-draagtas: Ideaal voor het transport en voor de opberging. Volumineuze tas met grote verluchtingen op de beide zijkanten. Maat ca 120 x 40 cm.
 • Stokkentas: Een robuste tas met een grote en stabiele ventilatie, niet alleen voor het transport van de frame maar nog meer. Maat 120 x 30 cm

5 jaar zorgeloos garantie

Wij vertrouwen zo hard in de kwaliteit van onze producten dat wij een 5-jarige GÜSTO waarborg op al onze tenten geven.

Uw GÜSTO Team

Bij vragen kunt u telefonisch bereiken. Graag helpen wij u verder voor uw vragen op nummer
+32 (2) 808 38 44

Tentdiepte

Wij realiseren uw droomtent volgens uw behoeften en perfect aangepast aan uw caravan. Tentdiepten van 240 cm tot 350 cm is geen probleem voor ons.

Made in Germany

Individueel en op maat geknipt kwaliteitsvoortent “made in Germany”. Elke voortent is uniek.

Stormbanden

Alle voortenten bij GÜSTO zijn standaard uitgerust voor de stormbanden. Gewoon met een Click! de stormband wordt in de steekgesp van de tent bevestigd. Een stabiele en sterke haring en een ontlastingsveer zorgen voor een zekere verankering aan de grond. Wij bieden de stormbanden in een set aan, bestaande uit 2 gordelbanden, 2 ontlastingsveren en 2 haringen.


Vario-Clip-Element

Traditionneel worden de dakstokken altijd in een oog bevestigd, die aan de caravanwand vastgeschroeft worden. Dat bevelen wij nog heden aan onze klanten die een lange periode de voortent laten opgebouwd staan. Meer en meer in de trend zijn de “schroefloze-dakstokken-bevestigingen” een ideale oplossing voor de reiscamping. De Vario Clip worden op de SHS pees geschoven en kunnen op de gewenste plaats gefixeerd worden. De Vario Clip zorgen voor comfort bij het gebruik als ook zekerheid bij het aanbrengen van uw tent aan de caravan.

Standaard

De Vario-Clip elementen vermijden schroeven en zorgen voor comfortabele opbouw. De speciale dakpees is standaard uitgerust. Past bijna op alle caravan modellen.

Typ H

Vario Clip typ H voor de montage van de dakstokken aan Hobby-caravans, bouwjaar 2009-2014, en enkele types Fendt vanaf bouwjaar 2011.

Typ KG

Vario Clip typ KG voor de montage van de dakstokken aan caravans van Knaus en Wilk vanaf bouwjaar 2011, en Kabe vanaf 2001/2002.


Extra stokken

Iedere streek is gebonden aan zijn weer. Met onze talrijke keuze van stokken kan u de nodige voorzorgen nemen om uw tent tegen wind en slechtweer te stabiliseren. Uw vakhandelaar zal u graag raad geven. Kies uit de onderstaande tabel de nodige stokken die voor u passen.

Stormstokken pakket

Met een stormpakket stabiliseert u de segmenten van uw voortent, hij staat zo rustiger in de wind. Gebruik daarvoor de ingenaaide tunnelzomen met klitterbanden om de stokken aan de tent vast te maken.


Gordijnen

Indien u met uw bestelling van uw CaraVilla-voortent geen gordijnen kleur kiest, leveren wij automatisch de gordijnen in wit. Bij de keuze van ATRIUM-pakket of galeriesegmenten zijn enkel witte gordijnen mogelijk. De dubbele pees voor gordijnen geeft u altijd de mogelijkheid om bijkomende gordijnen of store aan de vensters aan te brengen. Bij de CaraHome zijn de gordijnen van de voorwand aangepast met de kleur van de voortent. De gordijnen voor de zijkanten zijn in optie ( meerprijs) maar de keuze van de kleur is vrij. Te bestellen via het GÜSTO Plusprogramma.

Grafik

Floral rood

Floral blauw

Oranje

Azul

Taupe

Wit